Ally in grooming

Chiranian Ally se nerada kopa. Pravzaprav se najraje nadaleč izogne vsakršni vodi, razen tisti v njeni stekleni posodici, iz katere pije.

Nejka bi verjetno lahko napisala zgodbo o tem, kakšno bitko je imela z majhno zverinico, ko jo je enkrat poskusila skopat, Doroteja ima verjetno snovi za cel pasji priročnik, Erika pa ne bom nič spraševala, ker je tedensko kopanje še vedno na njegovem urniku… 🙂

Poglavje zase je rezanje nohtov. Nekaj časa smo Ally dali postrič nohte pri veterinarju – dokler niso ukinili te storitve. Na srečo se je v istem času in v isti zgradbi odprl “VIP Grooming Shop.”

Mlada lastnika sta zelo prijazna in po tem, ko sta že mesece rezala Ally-ine nohte, smo se pred kratkim odločili, da poskusimo njuno popolno nego za pse: kopanje, manikuro/pedikuro, ter čiščenje ušes in žlez.

V soboto popoldan sva z Erikom pustila našo malo kužo za eno uro pri pasjih strokovnjakih in odšla na sprehod v park. Moj telefon je kmalu zvonil s sporočilom, da je Ally pripravljena za odhod domov.

Čakalo naju je veliko presenečenje – Ally a roza rutico, zavezano okrog vratu. Kar svojim očem nisem mogla verjeti, da si je pustila nadeti ta okras. Zgledala je pa nadvse ljubko!
.
.

Ally z rutico

Ally z rutico

.
.
Med vožnjo domov je bilo vse mirno, Ally pa vsa puhasta in dobro dišeča, da se je z Erikom kar nagledati nisva mogla. Seveda se je pa vse to spremenilo v trenutku, ko sem jo postavila na tla doma v garaži. Takoj je sklonila glavo, da se je rutica dotaknila tal, stopila nanjo s sprednjo tačko in poskusila sneti okras.

Po nekaj poskusih ji je to seveda uspelo in to je bilo konec gospodične Ally, ki še pasje ovratnice ne prenese.
.
.

Ally, vesela ker gre domov

Ally, vesela ker gre domov

.
.

About the author

Daria

Most of all Daria enjoys creating, designing, taking photos of, writing about and sharing all the beautiful, cheerful things and moments. She finds them everywhere she goes. And tons of fun people, too!

1comment
Nika JAŠIČ - September 28, 2011

res zanimiva ta vaša psička pa lep pozdrav

Reply
Click here to add a comment

Leave a comment: