Polyethylene tomato planter and pineapple raised bed, photo by Daria

Nova vrtnica in ananasova greda

Po včerajšnji kajakaški avanturi mi je danes zjutraj bilo jasno, da s fizičnimi aktivnostmi ta dan ne bom pretiravala. Vendar pa ne glede na to, kako vztrajno se moje mišice pritožujejo, moje rože so v teh vročih dneh žejne in sem jih morala izdatno zaliti. Jutranje temperature so še vedno prijetne in najbolj sveže, pa sem se odpravila zalivat.

Pred kratkim sem odkrila dvignjene grede in cvetlične lonce iz novih materialov. Moja neustavljiva radovednost in želja po testiranju najnovejših vrtnarskih proizvodov v tukajšnjih estremnih vremenskih razmerah me vedno znova premamita v sajenje in sejanje (še več!) novih rastlin.​

Zato pa ni čudno, da so bili rezultati današnjega zalivanja naslednji: nova ananasova greda, posajena nova vrtnica po imenu "Wedding Bells" (poročni zvonovi) in še en posajen paradižnik. V spodnji galeriji je tudi nekaj novih cvetov, ki sem jih odkrila to jutro.


About the author

Daria

Most of all Daria enjoys creating, designing, taking photos of, writing about and sharing all the beautiful, cheerful things and moments. She finds them everywhere she goes. And tons of fun people, too!

Click here to add a comment

Leave a comment: