Nova vrtnica in ananasova greda

Po včerajšnji kajakaški avanturi mi je danes zjutraj bilo jasno, da s fizičnimi aktivnostmi ta dan ne bom pretiravala. Vendar pa ne glede na to, kako vztrajno se moje mišice pritožujejo, moje rože so v teh vročih dneh žejne in sem jih morala izdatno zaliti. Jutranje temperature so še vedno prijetne in najbolj sveže, pa sem se odpravila zalivat.

Pred kratkim sem odkrila dvignjene grede in cvetlične lonce iz novih materialov. Moja neustavljiva radovednost in želja po testiranju najnovejših vrtnarskih proizvodov v tukajšnjih estremnih vremenskih razmerah me vedno znova premamita v sajenje in sejanje (še več!) novih rastlin.​

Zato pa ni čudno, da so bili rezultati današnjega zalivanja naslednji: nova ananasova greda, posajena nova vrtnica po imenu "Wedding Bells" (poročni zvonovi) in še en posajen paradižnik. V spodnji galeriji je tudi nekaj novih cvetov, ki sem jih odkrila to jutro.
Related Posts

Velikonočni verzi

Daria

Daria is a SunFlower by nature, on a mission to shine the light of beauty and happiness on this world in the same way that the Sun spreads its warmth.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: